Frukost & Supgeralger

Innehåller affiliate-länkar

Inlägget innehåller adlinks!

Våra snygga (!) kaffemuggar från Filippa K hittar ni HÄR finns med fler snygga mönster på! // Missbrukare av nocco som jag har blivit, funderar startk på att slänga iväg en order och bunkra upp lite i kylskåpet för att slippa åka och handla hela tiden. Sugna ni med? HÄR finns det att klicka hem.

__________

Godmorgon sötisar! Idag var jag uppe med tuppen och kände mig riktigt utvilad, så skönt. 12 timmar sömn var förmodligen det jag behövde haha. Idag är det äntligen fredag, yay! Har ni några planer för helgen? Jag har lite småplaner och lite humm om vad som kommer hända så jag tror det blir en bra helg.

__________

Frukost <3 Det måste nog vara den bästa måltiden på hela dagen? Om inte annat så är det den absolut viktigaste i alla fall. Den som sätter grund för hela dagen. För att varva mitt grötätande här hemma har jag börjat köra sista tiden på Verums hälsoyoghurt, blandar ihop det med lite havregryn och toppar med banan, granola & kanel. Vet ni att kanel är en riktig dunderkrydda? Den håller blodsockret i balans, ju mindre blodsockret höjs desto mindre insulin utsöndras. Med andra ord; fettcellerna tar upp mindre fett.

Till frukost tar jag även mina super-alger. Chlorella och spirulina. Tar dessa 8x3 dagligen. Man märker först full effekt av de efter cirka ett halvår, men redan nu efter en månad tycker jag att jag märker skillnad. Både på magen och att jag känner mig piggare.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229